Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirjaan tervetulleita ovat kaikenlainen yleinen jutustelu, kysymykset jne. Tänne ei siis tarinoita eikä minkäänlaisia mainoksia. Näin pidetään kirja siistinä! Kiitos!

  ❧  Mainoskirja

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Susan

16.01.2017 20:22
Pari kysymystä: Voiko omalla hoitsullaan osallistua toisten tallien kilpailuihin? Saako olla ainoastaan yksi hoitsu? Voisin tarjoutua alkeistunneille sitten taluttajaksi jos sellaista tarvitaan ja jos sille olisi tarvetta?.

Nimi: Edit

16.01.2017 19:52
Voisin vaihtaa nimittäin Klaraan jos Missillä ei voi ratsastaa.

Nimi: Edit

16.01.2017 19:18
Jos hoitoponilla/hevosella voi ratsastaa, niin hoidan shettistä Missiä. Kysymys kuuluu että voiko Missillä ratsastaa kun se on niin pieni, jos ei voiko hoitoponin/hevosen vaihtaa?

Nimi: Susan

15.01.2017 17:43
Ja heij taas c: Unohtui tuosta edellisestä viestistäni mainita yksi parannusehdotus. Eli voisiko talli kauppaan tulla ratsastushousuja kokopaikoilla, hevoselle harjoja ja riimuja yms. ja kisavarusteita? Ne voisivat teettää sinulle Freja töitä mutta kun talli on päässyt alulleen (jaah taitaa olla jo kai xD). Ja anteeksi vaiva.

Vastaus:

Kiitos parannusehdotuksesta! Pistän sen korvan taakse. Glenside valmistaa tällä hetkellä vain varusteita ratsastajalle, mutta mahdollisesti saattaa laajentaa toimintaansa myöhemmin. Ei kuitenkaan lähitulevaisuudessa. Koitan saada ensin kaupasta mahdollisimman kattavan ratsastajalle, sillä varusteita ratsastajalle on monissa virtuaalikaupoissa kovin vähän.
☆ Freja

Nimi: Susan

15.01.2017 17:15
Heij! Kun mennään osioon Ratsastustunnit ja siitä viimeinen osio Tunnit:
Siinä sanotaan että klikkaamalla tunnin nimeä pääsee mm. Tutustumaan osallistujiin ja avustajiin mutta niissä ei ole linkkejä, olisin hyvin kiitollinen jos Freja korjaisit asian mahd. pian. Ymmärtän kyllä kiireesi ja että sivusto on vasta uusi mutta huomautin tästä kuitenkin. Muuten paikka on super kiva!! Kiitos siitä Frejalle c:

Vastaus:

Moikka! Kiitos kehuista! Ratsastustunnit-sivu on vielä hieman kesken, eikä siellä oikein ole vielä sisältöä, kun ei kukaan ole kysellyt vielä tunneista, mutta tekaisen sen joku päivä loppuun tässä :)
☆ Freja

Nimi: Kate / Happy Dale Farm
Kotisivut: http://happydalefarm.suntuubi.com/

15.01.2017 15:32
Onpas kerrassaan ihana talli, toivotan teille pitkää ikää! :)

Vastaus:

Voi kiitoksia, samoin sinne päin!:)
☆ Freja

Nimi: Hepe VRL-11094
Kotisivut: http://www.vrtborealis.suntuubi.com/

15.01.2017 11:09
Aivan ihana talli! Todella selkeä ja huolella tehty, sivuja on todella mukava selailla! Ja tuo hoitajien titteli-järjestelmä on hyvin keksitty, pitäisi ainakin motivoida hoitamaan ahkerasti :)
Mukavaa tammikuuta teille!

Vastaus:

Kiitoksia paljon kehuista! Mukavaa talvea sinnekin päin!
☆ Freja

Nimi: Laura
Kotisivut: http://suomiputte.suntuubi.com/

15.01.2017 03:11
Eipä lähtenytkään yksityisenä... Pahoittelut!

Vastaus:

Eipä mitään, piilotan sen tuosta viemästä tilaa :D
☆ Freja

Nimi: Ninni

14.01.2017 09:20
Moikka! Olen Ninni, 12v reipas tyttö. Haluaisin hoitaa Likkaa? Kaunis talli❤

Vastaus:

Hei!
Jos haluat hoitajaksi, lukaise Vintti-sivu ja täytä lomake sinne. Likalle on valitettavasti tullut jo hoitajahaku, mutta jos löydät jonkun toisen hevosen joka kiinnostaa, olet tervetullut hoitajaporukkaan!
☆ Freja

ulkoasun kuvaa muokattu (CC BY-NC-SA 2.0)

©2017 ❧ Pirttijärvi - suntuubi.com