Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainoskirja

Tänne kaikenlaiset mainokset, normivieraskirjaan ei mainoksia, kiitos!

Mainoskirja  1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Varga
Kotisivut: http://kajahdus.suntuubi.com/?cat=54/

26.02.2017 19:30
Ilmoittautuminen Kajahduksen hiihtisleirille alkaa NYT!
Leirille saa tulla myös toisen kennelin koiralla, ja leiriltä voi voittaa itselleen vaikka mitä kilpailuiden ja tarinankirjoituksen avulla.

Nimi: Siltsu
Kotisivut: http://leijonansydan.suntuubi.com

25.02.2017 10:22
Tervetuloa suomalaiseen virtuaalitalli Leijonansydämeen.
Pääset hoitamaan hevosia hoitotarinoiden avulla ja saat niistä virtuaalirahaa. Hevoset ovat itse piirrettyjä ja kaikki tekstit, kuvat ja kaikki on itse tehtyjä. Sivuston pystyssä pitää ylläpitäjä Fulli ja varaylläpitäjä Siltsu. Kaksikko on aika aktiivista porukkaa, kannatan liitttmistä. Ellei nyt sitten ole aikaa tai et halua liittuä käythän edes jättämässä jälkesi vieraskirjaan.

Terveisin Fulli YP ja Siltsu VYP

Nimi: Kuura
Kotisivut: http://hiutalemyrsky.suntuubi.com/

24.02.2017 18:03
Ei, ei tämä EI ole soturikissat roolipeli, mitä suntuubin maailmasta paljon löytyykin. Nimittäin täällä löytyy soturikissoista tarinoita, mitä voit ajankuluksi tulla lukemaan. Olet tervetullut! :)

Nimi: Víva VRL-13593
Kotisivut: http://vekaravaara.suntuubi.com/

23.02.2017 14:36
Kiinnostaisiko sinua hoitaminen rennon rempseällä piirrostallilla?
Vekaravaarassa on tällä hetkellä meneillään hoitajahaut ja moni suloinen hevonen sekä poni hakee itselleen reipasta hoitajaa. Tule ihmeessä tsekkaamaan! :)

Terveisin Víva
http://vekaravaara.suntuubi.com/
http://vekaravaara.proboards.co m/

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

22.02.2017 17:42
Tervetuloa tutustumaan virtuaalikennel Joystormiin! Kennel on perustettu vuonna 2017, helmikuun kymmenes päivä. Meiltä löytyy kaikenkarvaisia koiruuksia, suurista pieniin. Jokaiselle hoitokoiraa kaipaavalle löytyy siis omanlainen kaveri! Ole hyvä ja astu peremmälle!

Nimi: J.N
Kotisivut: http://www.hoitola2.suntuubi.com/

18.02.2017 11:26
Tervetuloa vierailemaan uudistuneeseen Kenneli/tallin pyörteisiin.
On possuja ja hevosia, koiria ja äh mitämä selitän tule katsomaan------>

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

17.02.2017 19:56
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Lilja
Kotisivut: http://www.ruusumaki123.suntuubi.com/

15.02.2017 21:34
Moikka! :)
Ruusumäen tilalla järjestetään Talvirieha, 25.2. Luvassa on temppurata kilpailu sekä laukkakisat. Olet / olette kaikki tallin jäsenet sydämellisesti tervetulleita kisailemaan kanssamme! :) Täältä löydät lisätietoa kisasta: http://ruusumaki123.suntuubi.com/?cat=10 . Toivottavasti nähdään kisojen merkeissä! :) - Lilja, Ruusumäestä

Nimi: Sonja Kitti VRL-14313
Kotisivut: http://warepia.weebly.com/

15.02.2017 19:56
Kisaviikonloppu edessä Warepian avajaisten kunniaksi 24.-26.2.2017, tule sinäkin mukaan pörröisen ystäväsi kanssa, ja ehdota tätä myös kaverillesi. Lajeina esteratsastus, kouluratsastus ja maastoesteratsastus. Nähdään meillä pian, tervetuloa!
-Sonja

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

13.02.2017 13:49
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

ulkoasun kuvaa muokattu (CC BY-NC-SA 2.0)

 

©2017 ❧ Pirttijärvi - suntuubi.com