Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainoskirja

Tänne kaikenlaiset mainokset, normivieraskirjaan ei mainoksia, kiitos!

Mainoskirja  1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Xena
Kotisivut: http://cirkkku.suntuubi.com

29.04.2017 13:10
Heippa kaikille!
Tervetuloa tutustumaan uuteen, vasta hetki sitten toimintansa aloittaneeseen virtuaalitalli Soleiliin!
Soleil on uusi, vasta rakennettu viidentoista hevosen talli kauniissa Itä-Suomessa, jonka toiminta pyörii pitkälti hoitajien ympärillä, mutta myös esimerkiksi pienimuotoista kilpailu- ja myyntitoimintaa sieltä löytyy. Emme järjestä erillistä hoitajahakua, vaan pyrimme yksinkertaisuuteen ja helppouten, jonka vuoksi hoitajaksi saa hakea kuka tahansa, milloin tahansa.
Koska talli on tosiaan vasta avattu, toivoisin rakentavaa palautetta (ja etenkin mahdollisia hoitajia!) sinne vierailemaan ja katselemaan rauhassa ympärilleen.
-Xena

Nimi: Nessie
Kotisivut: http://nvmkennel.suntuubi.com/

28.04.2017 14:29
Tulehan käymään uunituoreen virtuaalikennelin, Nuvemin, sivuilla ja kenties ihastut yhteen koirista! Jätä ainakin tervehdys vieraskirjaan ;)

Nimi: Dee
Kotisivut: http://myllyjarven.suntuubi.com/

18.04.2017 18:31
Tervetuloa uudelle, lämminhenkiselle ja rennon ilmapiirin omistavalle virtuaalitallille, joka kantaa ylpeänä nimeä Myllyjärvi! Meiltä löytyy kaikenrotuisia hevosia, joille etsitään omia hoitajia.

Nimi: Shun
Kotisivut: http://halfthestory.suntuubi.com/

16.04.2017 11:18
Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy tarinasivuja vaikka muille jakaa, mutta Half the story on omistettu vain ja ainoastaan fanfictioneille.
Tekeekö mielesi lukea ficci jostain suosikki kirjastasi? Vai tahdotko kirjoittaa fanfictionin jonkin elokuvasarjan hahmoista? Se onnistuu täällä. Half the storyssa sinun, arvoisa lukija, on mahdollisuus lukea fanfictioneja tai lähettää sellainen julkaistavaksi ja muiden luettavaksi.
Ovet ovat auki, älä pelkää astua sisään.

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

08.04.2017 16:57
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet? Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Taru
Kotisivut: http://jokkus.wixsite.com/piilovuori

08.04.2017 12:27
Pientalli Piilovuori on herännyt hiljaiseloltaan ja järjestää pääsiäisenä maaston, hiihtoratsastus- ja laukkakilpailut, tervetuloa osallistumaan! Myös monta hevosta ja ponia on vailla omaa hoitajaansa :)

Nimi: Sara
Kotisivut: http://www.tanssivatkaviot.suntuubi.com/

02.04.2017 17:59
Tanssivat Kaviot on perustettu vuonna 2012 ja me olemme kilpatalli ja samalla kasvatamme shetlanninponeja ja suomenhevosia. Tallimme tunnelma on sekoitus pientä maalaistallia ja tallia jossa on mahdollisuuksia kehittyä ratsastuksessa ihan huipulle asti. Tällä hetkellä tallillamme on avoinna hoitajahaku, joten jos kiinnostuit tervetuloa etsimään mukavaa hoitohevosta. Meille voit tuoda myös oman hevosen tai ponin.
Esteratsastuskilpailut 20.4 ( VIP 18.4 )
Kouluratsastus 21.4 ( VIP 19.4 )

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

27.03.2017 15:31
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Kara - 13447
Kotisivut: http://koivulaakson.suntuubi.com/

18.03.2017 18:59
Olet tervetullut uudistuneeseen talliimme, entiseen Honeystableen. Sijaitsemme Norjan Hammerfestissä muutettuamme pois Suomen kylmyydestä. Tallillamme pyörii hoitajatoiminta, sekä myöskin jalostustoiminta rotuna KWPN. Käythän kurkkaamassa sivumme!

Nimi: Linn-Marie
Kotisivut: http://orastus.suntuubi.com/

17.03.2017 18:24
Tervetuloa Orastukseen kisaamaan kenttäratsastuksen merkeissä! Linkin kilpailuihin löydät etusivun ilmoitustaululta :)

ulkoasun kuvaa muokattu (CC BY-NC-SA 2.0)

 

©2017 ❧ Pirttijärvi - suntuubi.com